lördag 30 juni 2012

Bird Picture of the Week / Ukens Fuglebilde

The Ringed Plover (Charadrius hiaticula) is a fairly common wader along the shores of Norway, and a very beautiful one. With its orange legs, black-and-orange beak and a contrasting plumage in brown, black and white, this small wader has a lot of colour and is at the same time well camouflaged.



Ringed Plover / Sandlo / Större strandpipare

7 kommentarer:

  1. Et flott bilde av Sandloen i fint lys, god fokus og fine naturlige farger.

    Ottar

    SvaraRadera
  2. Flott portrett. Hardt lys som du har taklet fint.

    SvaraRadera
  3. Takk for det. Det var, som du skriver, skarpt lys og bildet er tatt mitt på dagen i sol, men jeg ble (for en gangs skyld) fornøyd med hvordan jeg klarte å "takle" det harde lyset. Bakgrunnen hjalp litt også.

    SvaraRadera
  4. Herlig bilde av Sandloen! Den er en fotogen fugl, hvis den holder seg i ro da :-)

    Ps Har oppfordret flere, så jeg må vel oppfordre deg også: kan du slå av den "robotsjekken" med koder , det er så irriterende å måtte skrive masse koder for å få lagt inn en kommentar.. :-)) Bare et forslag..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hvordan slår man av den? Syns også det er irriterende! /F

      Radera
  5. flott bilde av sandloen, nydelig lys og fine detaljer

    SvaraRadera
  6. :-) Du går inn på :mine bloggerINSTILLINGER: Da kommer det frem en del valg: her velger du :VIS ORDREBEKREFTELSE-NEI. Da skal du ha slått av dette. Hvis du blir plaget med masse dritt(hvilket jeg ikke har opplevd) er det bare å slå den på igjen, den er vel laget for atomatisk reklame eller noe sånt, men hvem av oss er plaget med det?...

    SvaraRadera